MANERES DE PINTAR UNA ARENGADA. FERRAN FERRER MARGALET

Sala de les Columnes
Del 22 de març al 28 d’abril de 2019
Inauguració divendres 22 de març a les 19.30h.

Per una persona del carrer, com acostumem a etiquetar la gent sense inquietuds artístiques, polítiques, associatives o ganes de tenir el més mínim protagonisme en la tribu en què els toca conviure, parlar d’art contemporani és com parlar del sexe dels àngels , els sembla una animalada, ximpleria o collonada

En aquesta exposició Maneres de pintar una arengada ensenyo les cartes: sets, vuits , i cartes que no lliguen. Revelo el truc de màgia d’això que en diuen la inspiració, muses, energies del més enllà, lligams còsmics i tot aquest reguitzell de burrades que sovint envolten els artistes.

No vull que les obres semblin una potinga miraculosa que han de salvar a la humanitat de tots els mals presents i futurs, encara que tenen un text o consigna com si es tractés  d’un prospecte de pastilles per al mal de cap.

Ni tinc el mínim interès en influenciar a algú. Expressar el meu pensament, amb això sol, ja en tinc prou. No tinc cap pretensió d’enllestir aquest palangre massa embolicat que avui ens toca trampejar com bonament podem en aquesta societat actual meravellosament complicada. Si les obres em queden bé ,i fan goig junt amb els mobles d’Ikea, em dono per satisfet.

Activitats complementàries

Visites comentades amb els alumnes del taller dels sentits a càrrec  de Ferran Ferrer Margalet. Aquesta activitat és oberta a tothom. Dimarts 26 de març a les 20h i divendres 29 de març a les 19.30h.

Visita comentada a càrrec de Ferran Ferrer Margalet. Diumenge 31 de març a les 12h.

Llegim poemes transformadors. Conduït per Isidre Roset. Dijous 4 d’abril a les 19h.

Presentació del llibre El mar del este de Robert Fàbregas. A càrrec del Cep i la Nansa. Dimecres 10 d’abril a les 19h.