OUKA LEELE. Inèdita

Sala de les Voltes
Del 25 de març al 29 de maig de 2011

Amb motiu del Premi Nacional de Fotografia atorgat a Ouka Leele el Ministeri de Cultura celebra una exposició antològica de la seva obra inèdita. Aquesta artista madrilenya, protagonista de La Moguda dels anys 80, obté un just reconeixement en aquesta mostra que fa un recorregut sentimental i artístic, ple de vivències i humanitat, a la manera d’una Comèdia humana en imatges.

L’exposició “Ouka Leele. Inèdita” ofereix l’oportunitat de conèixer l’obra fotogràfica menys coneguda d’aquesta artista. Un recorregut artístic i sentimental, presentat en 64 obres de mitjà i gran format, reflecteix el domini tècnic i la constant creativitat des de les seves primeres fotografies, en blanc i negre, fins a les imatges digitals realitzades amb el mòbil o retocades en Photoshop.

“Ouka Leele. Inèdita” vol recuperar l’emoció de la trobada entre el públic i l’artista, a la manera del Renaixement, quan en acabar una obra, l’artista la mostrava en públic i els ciutadans anaven a veure-la. És una oportunitat única per a contemplar la seva evolució i assoliments artístics, així com per a despertar la curiositat en tots els coneixedors de la seva obra.

Comissari Rafael Gordón

Inauguració 25 de març a les 19.30h

Activitats complementàries:

  • Visitem La Sala. Visita comentada a l’exposició diumenge 10 d’abril a les 12h.