CONTE VA! VA DE CONTES

Sala de les Columens
De l’11 de maig al 24 de juny de 2018
Inauguració divendres 11 de maig a les 20h

L’exposició vinculada a la Fira Conte va! Va de Contes s’ha convertit en una cita de referència de la il·lustració contemporània al nostre país.

Com cada any, la selecció dels participants a la mostra ve donada pels il·lustradors que van exposar l’any anterior, creant així una riquíssima xarxa de creadors.

Enguany, tant l’exposició com la fira tenen com a fil conductor els contes i la música.

L’exposició s’emmarca dins la sisena edició de la Fira Conte va! Va de contes dedicada a la Literatura Infanti i Juvenil que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú el dissabte 12 de maig. La programació inclou diferents activitats de foment de la lectura que es realitzaran durant tot el dia a diferents espais de la ciutat.

Racó infantil en el marc de l’exposició Conte va! Va de contes

Espai dedicat als nens i nenes , on podran dibuixar i pintar en un mural a la paret. A més a més també hi haurà un espai de lectura amb algunes dels contes  dels il·lustradors que participen a l’exposició.

Organitza Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra.

 

Activitats complementàries

  • Divendres 18 de maig a les 20h. Concert de flautes de bec, arpa,  violoncel i fagot  càrrec dels alumnes de l’Escola Conservatori de música Mestre Montserrat.

Concert basat en la pel·lícula “The princess bride” (1987) de Rob Reiner, creat en motiu del centre d’interès 2017-18 de l’ECMM “La música i els contes” i el “Conte va! Va de contes”. Música de Mark Knopfler, Thomas Morley, Adam Young, Bernard Hermann, Eloi Fuguet i d’anònims. Arranjaments d’Eloi Fuguet. Textos: Elena López i Joan Manuel Chouciño.

Preparació i coordinació: Eloi Fuguet i Joan Manuel Chouciño

Direcció: Eloi Fuguet

Activitat gratuïta.

 

  • Els contes i la música. Activitat familiar (nens i nenes de 6 a 12 anys).

Diumenge 27 de maig a les 12h. Places limitades. Cal reserva prèvia. Activitat gratuïta.