JO EM REBEL·LO, NOSALTRES EXISTIM

Sala de les Voltes

Del 19 de novembre de 2015 al 3 de gener de 2016
Inauguració dijous 19 de novembre a les 20h.

L’exposició, pensada i impulsada per l’escriptor Martí Sales i pel director de la Fundació Palau Pere Almeda, recull l’obra, sovint silenciada, censurada o tergiversada, de 26 artistes, pensadors i activistes, així com de col·lectius i organitzacions que a través de la seva obra o acció promouen noves maneres de transformació social i política.

Guanyadora del premi a la millor exposició d’art contemporani de l’any 2013, concedit per l’Associació Catalana de Crítics d’Art (ACCA), la mostra abasta disciplines com ara la fotografia, el vídeo o les instal·lacions. A través d’aquestes expressions artístiques, l’exposició pretén sacsejar consciències mitjançant la suma d’accions i activitats que ajuden a fer visible el treball i la crítica que milers de ciutadans fan dia rere dia en el seu compromís per una societat més digna i justa.

Jo em rebel·lo, nosaltres existim és una de les mostres que formen part de l’edició 2015-2016 del Programa d’exposicions itinerants que coordina el Departament de Cultura. A través d’aquest Programa, el Departament pretén acostar l’art contemporani als ciutadans i ciutadanes, en cooperació amb els ens locals.

Activitats complementàries:
Visita comentada a la mostra a càrrec de Pere Almeda, director de la Fundació Palau, i Martí Sales, escriptor i comissari de la mostra. Dissabte 12 de desembre a les 19h.

Visites educatives per a alumnes de Batxillerat artístic.