THE BEAUTIFUL PEOPLE / Prorrogada

Sala de les Columnes
Del 12 DE MARÇ A L’11 D’ABRIL DE 2021 / Prorrogada

Laura Meseguer és una dissenyadora gràfica i de tipografies nascuda a Barcelona. Va estudiar a l’Escola Llotja de Barcelona i es va iniciar professionalment treballant a diverses agències de publicitat i a alguns estudis, entre els quals destaca el de Pati Núñez. Més tard fundaria el seu propi estudi, Cosmic Grafica. El 1992 es va integrar al col·lectiu tipogràfic Type-Ø-Tones que, i fins a dia d’avui, en segueix formant part i des d’on publica i promou tots els seus dissenys de tipos.

El seus treballs han obtingut un gran reconeixement internacional i és tot un referent en el disseny digital de tipos. Ha dissenyat  les tipografies Rumba, Lalola, i Qandus i Frankie per les quals ha obtingut varis premis.  

Compagina el disseny de tipos amb la docència i imparteix classes, conferències i tallers de lettering tant en escoles nacionals com internacionals.

L’exposició forma part de la programació del Blanc Orígens organitzada per La Sala i el Blanc Festival, amb l’objectiu de donar continuïtat a aquest festival a la ciutat on va néixer i  difondre el disseny gràfic a tots els públics amb la col·laboració i implicació de professionals del disseny.

Comissària
Eider Corral

Activitats complementàries
Visita comentada a càrrec d’Eider Corral i Laura Meseguer. Diumenge 11 d’abril a les 13h. Places limitades. Cal reserva prèvia.