SOTA EL FOC DE VILANOVA. PINTURES, DIBUIXOS I GRAVATS DE LLUÍS AMARÉ

Sala oberta
Del 26 de juliol al 15 de setembre de 2013

Inauguració divendres 26 de juliol a les 19h

L’exposició està formada per una trentena de peces, de tècnica molt variada, entre les quals hi ha una selecció d’olis, dibuixos, i gravats realitzats amb la modalitat de la punta seca.

Sota el foc de Vilanova presenta una selecció de peces al voltant dels actes de Festa Major, centrada principalment en els balls de foc.

L’exposició està inclosa dins els actes de Festa Major, i es podrà visitar fins al 15 de setembre de 2013 a la Sala Oberta del Centre d’Art Contemporani LA SALA.

Lluís Amaré va iniciar-se de ben jove al món de la pintura i el dibuix al taller del pintor Masana i posteriorment continuà els seus estudis a Barcelona. Un dels temes més predominants de la seva obra han estat les festes populars i tradicionals de la vila. L’artista també col·labora molt activament en diferents entitats i associacions de la ciutat.

En aquests anys de trajectòria artística no només ha treballat en pintura i dibuix sinó que també ho ha fet en altres formats com les pintures murals de la capella de Sant Josep a l’Esglèsia de Sant Antoni Abat l’any 2011 o la decoració dels vestits de les diablesses de la Geltrú, entre d’altres. Cal destacar també la seva vessant pedagògica al Taller Amarè, apropant així el món de l’art a petits i grans.

Organitza: Centre d’Art Contemporani LA SALA