DISSENY I SOSTENIBILITAT. Projectes finals dels cicles formatius de l’AMAiD

SALA OBERTA

Del 21 d’octubre de 2016 al 8 de gener de 2017
Inauguració divendres 21 d’octubre a les 19h.Exposició Disseny i sostenibilitat

Exposició de diferents exercicis i peces extretes dels projectes finals de cicle formatiu que, sota la temàtica de sostenibilitat i eficiència energètica, ha desenvolupat l’alumnat dels diferents Cicles Formatius de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú.

El consum responsable és actualment un dels objectius del disseny en els seus diferents àmbits d’actuació. Per una banda cal que el disseny doni resposta a noves polítiques empresarials envers de productes sostenibles, per l’altre banda el disseny sostenible i l’ecodisseny pren consciència de l’impacte ambiental globalitzat dels productes i serveis objectes de disseny i del seu propi desenvolupament com a objecte. Així doncs, la participació del disseny en un nou model de consum a partir d’estratègies de reutilització, aprofitament i optimització de recursos és clau per a transmetre aquestes necessitats del nostre context global.

En els projectes exposats l’alumnat ha cercat solucions de disseny sostenible en diferents àmbits: aplicacions gràfiques, d’espai i en l’àmbit dels jocs i les aplicacions interactives.