FRAGMENTS SELECCIONATS. RACONS ESCOLLITS

Sala de les Voltes
Del 26 de març al 16 de maig de 2021.

Exposició col·lectiva que agrupa a 21 creadors que treballen diferents disciplines artístiques, amb l’objectiu d’apropar-les i donar-les a conèixer – com són la joieria, la ceràmica, el tèxtil, la pintura i l’escultura, així com les seves tècniques.

Una àmplia diversitat d’estils i tècniques a partir de peces originals i creades pròpiament per a aquesta exposició, en la que cada artista experimentarà amb nous formats, nous materials, nous colors amb l’objectiu d’estimular la creació.

Les propostes d’artistes ja consolidats conviuran amb els treballs de tres artistes locals emergents. El projecte vol donar visibilitat a aquestes arts i alhora també fer visible el treball dels creadors locals emergents.

L’exposició és un projecte coordinat pel comissari i artista Melcior Martí i el Centre d’Art Contemporani La Sala.

Artistes participants en l’exposició: Albert LLobet Ascaso, Assumpció Espada, Barbaformosa, Carol Fleischman, Elisabet Sánchez Díaz, Eva Blanes, Félix Lozal, Francesca Piñol Torrent, Francesca Poza, Isona Ten, Kima Guitart, Laia Adsuara Nadeu, Laura Surroca Vilarnau, Melcior Martí,  Pamela Pérez, Patrícia Aguiló Bestard, Patricia Hugues, Teresa Casanovas, Teresa Rosa Aguayo,  Victòria Rabal Merola, Ximena Pérez Grobet.

Comissari: Melcior Martí

Exposició organitzada i produïda per l’AFAD (Associació d’Artistes i Artesans del Foment de les Arts i el Disseny) i La Sala.

Activitats complementàries

Visita comentada a l’exposició a  càrrec d’Albert Llobet, Assumpció Espada, Eva Blanes. Francesca Poza i Patrícia Aguiló. Diumenge 25 d’abril a les 12 h. 

Visita comentada a l’exposició a càrrec de  Pamela Pérez, Patrícia Aguiló i Melcior Martí. Diumenge 9 de maig a les 12 h. 

Places limitades. Cal reserva prèvia al telèfon  93 816 9001 (en horari d’obertura de la Sala) o al correu electrònic lasala@vilanova.cat.