PEP DURAN. ABANS QUE HI ENTRI ALGÚ

Sala de les Voltes

Del 27 de juny al 21 de setembre de 2014
Inauguració divendres 27 de juny a les 19.30h.

Com cada estiu, l’exposició de la Sala de les voltes del Centre d’Art Contemporani LA SALA, està dedicada a l’obra d’algun artista vilanoví contemporani ja consolidat. Enguany, la proposta escollida és la de Pep Duran.

La seva és una obra site specific, és a dir (en aquest cas concret), que es tracta d’un conjunt de peces pensades específicament per a l’arquitectura de LA SALA. Una macroinstal·lació, formada per un gran nombre de petites construccions, objectes, dibuixos, una peça de ceràmica i una de bronze, que aprofita les quatre columnes centrals de l’espai i que s’articula tot desplegant-se i ampliant-se cap als murs. L’espectador pot contemplar les peces des de diferents angles i visuals i pot sentir-se ell mateix part de la dramatúrgia, de la posada en escena.

L’enunciat mateix parla de l’artista com a primer espectador de la seva obra, on incerteses, compromís, sorpresa i atzar hi són presents.

Aquesta construcció temporal està formada per dibuixos i objectes, alguns restes de projectes anteriors; i ara, com a motor, com a punt de partida, una peça et porta a una altra, un nou projecte et porta a tot allò que és imprevist, desconegut. Obres fetes expressament, obres reconstruïdes, obres i peces que s’imbrinquen, es barregen, es recol·loquen i es reinventen. D’una exposició a una instal·lació i d’una instal·lació a una escenografia. Com un gran PALIMPSEST sense fi.

Comissari: Pep Duran
Organitza: Centre d’Art Contemporani LA SALA

Activitats complementàries
Taller infantil d’estiu La casa dels teus somnis
A partir d’un mobiliari concret els nens i nenes hauran d’intervenir en un espai per sentir-lo com a propi mitjançant petits tallers adequats a les diferents edats dels participants.

Del 7 al 18 de juliol, de dilluns a divendres en horari de matins.
Edat: nens i nenes de 3 a 14 anys
Gratuït. Cal reserva prèvia al telèfon 93 816 90 01

Taller per adults Donem nova vida als objectes
L’artista plàstic Miguel Mateo ens proposa activitat de reciclatge i reutilització d’objectes quotidians. Després de l’activitat s’oferirà als assistents una copa de cava.

Divendres 11 i dissabte 12 de juliol de 21 a 23h.
Inscripció: 5 euros per persona
Cal reserva prèvia al telèfon 93 816 90 01