Òrbita EMAiD

Del 10 de novembre al 10 de desembre
Prorrogada fins al 17 de desembre
Sala Oberta

Cada curs, l’alumnat de segon dels quatre Cicles Formatius impartits a l’EMAiD desenvolupa un Projecte o Obra Final. Es tracta d’una proposta integral que requereix posar en pràctica tots els coneixements i habilitats adquirits durant l’etapa formativa del Cicle. Cadascun dels Departaments de l’Escola planteja un enfocament concret a l’alumnat, el resultat del qual és exposat i compartit públicament.

L’objectiu final dels Cicles Formatius d’Arts Plàstiques i Disseny és preparar l’alumnat amb relació a les competències professionals i personals necessàries per a l’exercici professional. Mitjançant l’execució i desenvolupament d’aquests projectes, l’alumnat culmina el procés d’assoliment de coneixements, processos i tècniques necessaris per desenvolupar la seva futura professió.

A partir d’aquesta mostra de treballs d’alumnat de l’EMAiD, es pretén donar una visió panoràmica del centre i dels diferents àmbits del disseny que consoliden la seva oferta educativa: disseny gràfic, disseny interactiu, interiorisme i disseny de videojocs.