COR ISQUIONE. 25 ANYS FENT MÚSICA

Sala Oberta
Del 5 al 28 d’abril de 2019
Inauguració divendres 5 d’abril a les 20h.

El Cor Isquione neix l’any 1993 fruit de la voluntat de col·laboració amb l’Orquestra de Cambra del Garraf. Ben aviat, el Cor comença a bastir les seves pròpies produccions basades en les  grans obres del repertori coral, dins d’un ampli ventall que va des de la música antiga fins els compositors contemporanis.

En aquests 25 anys han passat per la formació més d’un centenar de cantaires, sempre sota la direcció d’Isabel Pla, que ha aconseguit unir l’afició personal de tanta gent diversa amb la qualitat artística del Cor, esdevenint un clar exemple de creació musical i de participació col·lectiva a la nostra ciutat i comarca.

Juntament amb la Coral Bitxac de Sant Pere de Ribes, el Cor ha realitzat concerts tant a capella com acompanyat de directors i intèrprets de reconeguda trajectòria, fent actuacions al llarg de la geografia dels Països Catalans i en diverses capitals europees.

En aquesta exposició ens endinsarem en l’univers musical del Cor Isquione, viatjant a través dels seus 25 anys d’història.

 

Fotografia de Berta Vicente