KONCEPT

Sala de les Voltes
Del 30 de març al 10 de juny de 2012

KONCEPT és una mostra que reflexiona entorn el significat de l’art a l’actualitat. La mostra ofereix un ampli ventall d’obra de reconeguts creadors lligades a la noció d’història i temps, allunyades de la narració lineal de la modernitat i absent de l’actual forma d’entendre lo postmodern,

Aquestes estableixen una relació entre lo local i l’universal, a partir de micronarracions que es produeixen en els múltiples diàlegs que ofereix de mostra.

La lectura d’aquesta col•lecció ofereix diverses línees de fugida que conviden al visitant a crear el seus recorreguts personals i a realitzar les seves pròpies interpretacions, sent la seva veu tant important com la del comissari.

Koncep permet traçar un recorregut per alguns dels principals creadors contemporanis al mateix temps que esdevé un exercici de memòria crítica.

Entre els artistes de la col•lecció tenim entre d’altres: Pablo Picasso, Andreu Alfaro, Frederic Amat, Joan Brossa, Saura, Rafols Cassamada, Chillida, Pep Duran , Josep Guinovart , Joan Miró, Antoni Tàpies, George Braque, Alexander Calder, Christo…

Col•lecció Biel Torrens

INAUGURACIÓ DIVENDRES 30 DE MARÇ A LES 19H

ACTIVITATS

Altres formats
Espectacle Itinerant. RESIDUALS GURÚ
Divendres 30 de març a les 18h. Plaça de les Cols
Música creativa realitzada amb instruments construïts a partir de deixalles urbanes.

Visita comentada
Diumenge 13 de maig a les 12h visita comentada a l’exposició.

IMPRÈS. Taller de gravat i estampació
Dissabte 19 de maig a les 12h
Familiar
Experimentarem amb diferents tècniques de gravat i estampació per tal de conèixer aquesta tècnica i experimentar realitzant diferents propostes.

Per inscripcions telèfon 93 816 9001