WHILE WE’RE AROUND. TONI CRABB

Del 30 de setembre al 30 d’octubre 
Sala Oberta

Toni Crabb (Zimbabwe, 1970), va estudiar belles arts a la Universitat de Madrid. Fa dues dècades que està instal·lada a Barcelona. Treballa amb una noció de dibuix expandit com a nucli de la seva pràctica. El seu llenguatge artístic explora les relacions i com les coses s’afecten entre si, amb un interès particular en el paisatge, el cos, la diferència sexual i l’exploració de narratives de l’indicible.

Per al projecte de Natura viva, l’artista Toni Crabb pren com punt de partida la mar com a espai de calma i ràbia. L’artista es pregunta ¿Com ens parla la mar? En la seva performance i instal·lació While we’re around (Mentre estem aquí) parteix de la riba del mar on es dibuixa aquesta membrana entre el cos sensible, ressonant i actiu, i el seu entorn.

Comissariat: Carolina Grau

Activitats vinculades
Acció performativa en el marc de l’exposició.
Performance a la riba del mar, en ressonància i relació amb les aigües. Activitat oberta a la participació pública. Per participar, cal portar una peça o objecte tèxtil (llençol, tovallola, estovalles, manta, etc.) de color blau i/o blanc per estendre i moure. L’acció serà fotografiada per l’exposició a La Sala.
Dissabte 1 d’octubre a les 18.15h.