CONTE VA! VA DE CONTES

Sala de les Columnes
Del 10 de maig al 23 de juny de 2019
Inauguració divendres 10 de maig a les 20h.

L’exposició vinculada a la Fira Conte va! Va de Contes s’ha convertit en una cita de referència de la il·lustració contemporània al nostre país.

Com cada any, la selecció dels participants a la mostra ve donada pels il·lustradors que van exposar l’any anterior, creant així una riquíssima xarxa de creadors.

Enguany, tant l’exposició com la fira tenen com a fil conductor  Els contes i el bosc.

L’exposició s’emmarca dins la setena edició de la Fira Conte va! Va de contes dedicada a la Literatura Infanti i Juvenil que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú el dissabte 11 de maig. La programació inclou diferents activitats de foment de la lectura que es realitzaran durant tot el dia a diferents espais de la ciutat.

Il·lustradors participants en aquesta edició: Marta Montañá, Jorge del Corral, Marc González, Beatrice Banfi, Maria Palet, Albert Asensio, Roger Olmos, Txell Darné, Dani Torrent, Canizales, Lluis Cadafalch, Laia Carrera, Montse Rubio, Bruna Valls, Luciano Lozano, Anthony Browne, Rébecca Dautremer, Francesc Infante, Marc Sardà, Coaner Codina, Anna Font, Teresa Suau, Silvia Cabestany, Xavi Ramiro.

Organitza: Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra

Activitats complementàries:

Activitat familiar (nens i nenes de 6 a 12 anys). Diumenge 2 de juny a les 12h . Places limitades. Cal reserva prèvia. Gratuït.