PREMI LOOP DISCOVER

SALA DE LES VOLTES

Del 3 de març al 30 d’abril de 2017
Inauguració divendres 3 de març a les 19h.

Premi LOOP Discover és una mostra col·lectiva que recull els vídeos finalistes del premi de vídeo creació Discovery 2016, i que presenta el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa d’exposicions itinerants 2016-2017.

Igor Simic, Imatge del vídeo Melancholic drone

Igor Simic, Imatge del vídeo Melancholic drone

 

 

 

 

 

 

 

El Premi neix el 2015 a iniciativa de LOOP Barcelona i amb l’objectiu d’apostar i reconèixer la recent producció de vídeos i films d’artistes visuals, a través d’una convocatòria oberta a la comunitat artística internacional.

L’exposició reuneix les 10 peces que van ser seleccionades per un jurat professional, juntament amb el vídeo més votat pel públic a través del canal online de Discover.  Els vídeos seleccionats giren entorn a la relació art i cinema. La convocatòria va reunir al voltant de 600 vídeos de 70 països d’arreu del món.   El jurat del premi va estar compost per Ferran Barenblit, director del MACBA, Jaap Guldemond, director d’exposicions del EYE, Caroline H. Drake, directora d’A Tale of a Tub, David Armengol, comissari independent y Carlos Durán, co-director de LOOP.

Directors de LOOP: Emilio Álvarez i Carlos Durán
Coordinació LOOP: Isa Casanellas
Organització Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Patrocini Estrella Damm

 

Activitat vinculada
Diumenge 9 d’abril a les 12h. Visita comentada a l’exposició a càrrec d’Alexandra Laudo. coordinadora de les edicions 2009 i 2010 del Festival de videoart LOOP.