CONTE VA! VA DE CONTES!

Sala Oberta

Del 13 de maig al 12 de juny de 2016.
Inauguració divendres 13 de maig a les 20h.

L’exposició s’emmarca dins la quarta edició de la Fira Conte va! Va de contes dedicada a la Literatura Infanti i Juvenil que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú el dissabte 14 de maig. La programació inclou diferents activitats de foment de la lectura que es realitzaran durant tot el dia a diferents espais de la ciutat. La mostra presenta els treballs d’una vintena de professionals de renom de la il·lustració infantil.

Artistes participants a la mostra: Ricard Aranda, Anna Aparicio Català, Roser Argemí, Jordi Bernadó Nef, Marc Brocal, Mercè Canals, Laia Codina, Àfrica Fanlo, Núria Feijóo, Christian Inaraja, Laia Jou, Lluïsot, Martina Manyà, Marta Montañá, Bernat Muntés, Joan Negrescolor, Miguel Pang Ly, Sara Porras Carrasco, Sandra de la Prada, Xavi Ramiro, Sebastià Serra, Mercè Tous, Sara Vila.

Organitza: Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra amb col·laboració amb el Centre d’Art Contemporani LA SALA.

Activitats complementàries
Dissabte 14 de maig.
D’11 a 14h projecció de contes en llengua de signes
De 18 a 20h, Posa Veu als contes! Un taller familiar de creació de contes interactius.

També s’ofereix l’activitat escolar Conte va! Aquest personatge m’he inventat, una visita comentada a la mostra i un taller on els participants crearan un personatge de conte. L’activitat està adreçada a nens i nenes d’Educació Primària (de 6 a 12 anys)