CONTE VA! VA DE CONTES!

Sala Oberta

Del 8 de maig al 7 de juny de 2015
Inauguració divendres 8 de maig a les 20h.

Els contes d'Antonino_ LluïsotL’exposició s’emmarca dins la tercera edició de la Fira Conte va! Va de contes dedicada a la Literatura Infanti i Juvenil que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú el dissabte 9 de maig. La programació inclou diferents activitats de foment de la lectura que es realitzaran durant tot el dia a diferents espais de la ciutat.

La mostra presenta els treballs de 30 professionals de renom de la il·lustració infantil.
Il·lustradors participants: Xavi Ramiro, Màriam Ben-arab, Gabriela Rubio, Chema Peral, Rocío Bonilla, Laura Borràs, Lola Roig, Josep Torres Balasch, Gemma Rigau de LLobet, Javier Andrada, Mercpe Galí, Patrícia Prieto, Stefanie Pfeil, Glòria Fort, Sandra de la Prada,  Jordi Bernadí Nef, Joan Thelorious, Bruno Hidalgo, LLuïsot, Inma Lorente, Ricard Andrada, Mercè Tous, Laia Jou, Anna Aparicio Català, Martina Manyà, Victoria Esborraz, Bernat Muntés, Núria Feijoo, Gerard Bosch, Arnau Viñas i Laia Capdevila.

La Fira es realitza en homenatge a la Judit Sendra Garcia, mestra, conta contes i gran amant dels contes il·lustrats, i està organitzada per l’Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra.