LA TRENCADISSA/ Maria Rosa Taulés, Teresa Pujadas i Montse Cabezas

Sala Oberta
Del 28 d’octubre a l’11 de desembre de 2011

La Trencadissa ofereix una reflexió entorn al recorregut creatiu de la ceràmica contemporània, la pèrdua del contingut formal lligat a la utilitat de l’objecte i com aquesta esdevé un mitjà expressió estètic estretament relacionat amb l’experimentació i la creació de nous llenguatges.

Amb elements de ceràmica popular, arqueològica, material fotogràfic, fragments de ceràmica trencada… es crearà un àmbit per acostar els visitants al món de la ceràmica i les interpretacions d’aquest.

La finalitat de la mostra és ampliar la idea de ceràmica que cada persona té permetre entrar en un univers ampli i enigmàtic, que ens porti a la contemplació d’aquesta com un element més dels molts que l’art contemporani utilitza per la creació de noves visions i interpretacions del propi art creant sensacions i emocions noves davant obres o peces que per si soles no ens dirien el mateix.

Integrades a la sala es podran veure peces de ceràmica fetes ara, per les tres creadores de la mostra ofereixen un discurs que lliga amb les peces del passat color, forma, peces trencades…