FRAGMENTS SELECCIONATS. RACONS ESCOLLITS

Sala de les Voltes
Del 26 de març al 16 de maig de 2021.

Exposició col·lectiva que agrupa a 24 creadors que treballen diferents disciplines artístiques, amb l’objectiu d’apropar-les i donar-les a conèixer – com són la joieria, la ceràmica, el tèxtil, la pintura i l’escultura, així com les seves tècniques.

Una àmplia diversitat d’estils i tècniques a partir de peces originals i creades pròpiament per a aquesta exposició, en la que cada artista experimentarà amb nous formats, nous materials, nous colors amb l’objectiu d’estimular la creació.

Les propostes d’artistes ja consolidats conviuran amb els treballs de tres artistes locals emergents. El projecte vol donar visibilitat a aquestes arts i alhora també fer visible el treball dels creadors locals emergents.

L’exposició és un projecte coordinat pel comissari i artista Melcior Martí i el Centre d’Art Contemporani La Sala.

Artistes participants a l’exposició: Assumpció Espada, Carme Rubio, Carol Fleischman, Elisabet Sánchez, Eva Blanes, Félix Lozal, Francesca Piñol, Isabel Barba, Isona Ten, Julie Devisme, Kima Guitart, Laia Adsuara, Maria Giovanna, Melcior Martí, Montserrat Soler, Pamela Pérez, Rosa Gelpi, Teresa Rosa, Albert Llobet, Laura Surroca, Patrícia Aguiló, Ximena Pérez, Claudia Falquez, Victòria Rabal.

Comissari: Melcior Martí

Exposició organitzada i produïda per l’AFAD (Associació d’Artistes i Artesans del Foment de les Arts i el Disseny) i La Sala.