CONTE VA! VA DE CONTES!

Sala Oberta

Del 9 de maig al 8 de juny de 2014
Inauguració divendres 9 de maig a les 20h.
Pròrroga fins al 15 de juny.

La mostra presenta els treballs de 31 professionals de renom de la il·lustració infantil.

Conte va! Va de contes! permet veure les obres de Sebastià Serra, Ignasi Blanch, Carles Hernàndez, JuanolO, Jordi Sunyer, Mercè Canals, Lluís Farré, Òscar Julve, Mariona Cabassa, Rosa del Rey, Cristina Losantos, Jordi Vila Delclós, Roger Zanni, Lluís Amaré, Xavi Ramiro, Chema Peral, Gemma Rigau de Llobet, Dani Jimenez, Màriam Ben-arab, Stefanie Pfeil, Gabriela Rubio, Antonio Ladrillo, Josep Torres, Javier Andrada i Loli Iglesias.

L’exposició s’emmarca dins la segona edició de la Fira Conte va! Va de contes dedicada a la Literatura Infanti i Juvenil que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú el dissabte 10 de maig. La programació inclou diferents activitats de foment de la lectura que es realitzaran durant tot el dia a diferents espais de la ciutat.

La Fira es realitza en homenatge a la Judit Sendra Garcia, mestra, conta contes i gran amant dels contes il·lustrats, i està organitzada per l’Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra.

Activitats complementàries

Busca i remena, la il·lustració t’espera. Taller familiar
Dissabte 10 de maig a partir de les 11h.
Un taller de puzles obert a tots els nens i nenes que passin per LA SALA dins l’horari d’obertura del Centre d’Art (d’11 a 14h i de 18 a 20h).

Conte va! Aquest personatge m’he inventat.  Activitat PAE
Una visita comentada a la mostra i un taller on els participants crearan un personatge de conte. L’activitat està adreçada a nens i nenes d’Educació Primària (de 6 a 12 anys).