CONTE VA! VA DE CONTES

Del 13 de maig al 26 de juny.
Sala de les Columnes

L’exposició vinculada a la Fira Conte va! Va de Contes s’ha convertit en una cita de referència de la il·lustració contemporània al nostre país.  

Com cada any, la selecció dels participants a la mostra ve donada pels il·lustradors que van exposar l’any anterior, creant així una riquíssima xarxa de creadors. En aquesta ocasió, els artistes centren la seva mirada en temes ben propers: la pau, el conflicte, els refugiats i l’esperança.

La mostra s’emmarca dins la 9a edició de la Fira Conte va! Va de contes dedicada a la Literatura Infanti i Juvenil i que inclou un grapat d’activitats de foment de la lectura a diferents espais de la ciutat.  

Il·lustradors participants en aquesta edició: Mercè Arànega, Francesca Assirelli, Maria Beitia Calaf, Agustín Comotto, Maria Espluga, Liliana Fortuny, Maite García Lliso, Patrícia Geis, Seta Gimeno, Anna Mongay, Valentí Gubianas, Dani Ramos Gimeno, Francesc Rovira, Eva Sánchez Gómez, Sara Sánchez, Carme Solé Vendrell, Subi, Montse Tobella, Elena Val i Noemí Villamuza.

Activitats complementàries:
Taller familiar. Diumenge 22 de maig a les 12h.
Edats: de 5 a 10 anys