TOM CARR. REVERBERATIO

Sala de les Voltes

Del 8 de novembre de 2013 al 5 de gener de 2014
Inauguració: divendres 8 de novembre, a les 19.30h

Reverberatio és una mirada a la trajectòria artística de l’escultor i artista visual Tom Carr , un dels artistes més importants del panorama artístic contemporani català.

L’exposició Reverberatio mostra el procés de la recerca creativa que Tom Carr ha portat a terme amb l’evolució de la seva obra. Un intens i significatiu treball de síntesi que li permet prescindir de les parts més supèrflues fins arribar a la veritable essència de la forma.

L’eix de la mostra és el seu treball escultòric inspirat en 4 formes geomètriques: el cercle, l’espiral, l’hèlix i la piramide.

L’exposició es complementa amb la instal·lació lumínica Across de wall realitzada per Tom Carr i el seu equip TCteamwork, format per Lourdes Santandreu i Massimiliano Moro. Un joc de llum i ombres insta·lat a la plaça de les Casernes , en el que l’espectador, de manera atzarosa,  forma part activa de l’experiència arítisca.

Tom Carr (Tarragona, 1956) és escultor, pintor, i també realitza instal·lacions artístiques en espais públics. Defensa un concepte d’escultura que dialoga amb l’espai a través de la llum i el color.

Comissària: Fina Duran
Organitza: Centre d’Art Contemporani LA SALA i Itinerart (Itinerància d’exposicions i obres d’art i gestió cultural)

Dossier de premsa

Poema de Vicenç Altaió dedicat a l’obra de Tom Carr. LA SALA, divendres 8 de novembre

Activitats complementàries
Visita comentada a càrrec de l’artista
Diumenge 1 de desembre, a les 12h.

Taller infantil de Nadal. Juguem amb la llum
Divendres 27 de desembre, a les 18h.
Places limitades. Reserva prèvia.