LA ZONA

Sala de les Columnes i sala Oberta
Del 29 de juny al 9 de setembre de 2018
Inauguració divendres 29 de juny a les 19h.

Quatre artistes. Quatre espais. Quatre visions. Quatre orígens.

Exposició col·lectiva que recull les obres dels artistes Alice Fournier,  Iván de la Rionda, Viviana Guasch i Albert Llobet.

 

IVÁN DE LA RIONDA (L’Havana 1966)

Sota el signe de la llibertat, que és l’antònim dels hàbits agradables, reuneixo amb veu pausada aquestes obres, en la feliç coincidència que potser sigui imprescindible reduir l’economia de mitjans per produir versos diàfans.

Aquestes obres debades fugen del que anomenem realitat, a aquesta senyora no hi ha manera d’emparentar-la amb res.

Un cop més es tracta, com sempre, d’assetjar les fronteres de la veritat, encara que la suara esmentada vagi pel dors del que es mostri.

ALICE FOURNIER (París 1966)

Aquestes obres més que respostes plantegen preguntes. Suggerir més que no pas dir el que el llenguatge no pot expressar, que no té res més en comú amb les paraules. Són també estats d’ànim que s’alliberen del més íntim de les meves vivències. El meu treball creador gira sobretot al voltant de la percepció de la realitat i intenta obrir escletxes per mostrar el que hi ha darrere de les aparences de les coses.

Sempre tinc la impressió que la cara visible del món, la realitat present als ulls podria ser només una ínfima part del tot i que un univers immens i inexplorat havia d’amagar-se darrere de la superfície i no n’hi havia prou de rascar perquè es fes visible. Calia anar més enllà…

VIVIANA GUASCH

Artista visual, argentina i alemanya. Actualment viu i treballa a Vilanova i la Geltrú, Barcelona.
Tot és metamorfosi en la vida, vivim amb canvis constants. El meu treball artístic, més enllà de les coses que m’inspiren de manera reflexiva o emocional, comprèn, abasta, inclou i conté una metamorfosi perquè d’allò que representa a allò representat hi ha moltes capes de pintura. Crear és el reconeixement de processos o successos que surten de l’ànima com a prolongació del món.

ALBERT LOBET ASCASO
Nascut a Barcelona.
Fa trenta anys que em dedico a diverses especialitats artístiques com la pintura, l’escultura efímera, l’art tèxtil, el videoart, la joieria contemporània i el llibre d’artista.
En aquesta exposició mostraré un recull de les últimes obres pictòriques que he realitzat a Vilanova i la Geltrú i que giren entorn del tema “Natura, emoció i art”.

 

Activitats complementàries

Visites comentades a l’exposició a càrrec dels artistes.
Diumenges 8 de juliol i 12 d’agost  i 2 de setembre a les 12h.

Tallers oberts. Visita als tallers dels artistes. Dimarts 10 juliol a les 19h.

Punt de trobada: Nau 3, local E , carretera de l’Arboç Km. 0,500 , Vilanova i la Geltrú