ESCOLA GINESTA. 50 ANYS D’ESCOLA PÚBLICA

SALA OBERTA

Del 17 de març al 16 d’abril de 2017
Inauguració divendres 17 de març a les 18h.

Ara fa cinquanta anys, en un moment convuls i en plena dictadura, obria les seves portes l’escola pública “Arquebisbe Armanyà”. A alguns de vosaltres us resultarà familiar i a la resta, els joves i no tan joves, no tant. Segurament si us diem que posteriorment va anar alternant aquest nom amb el de “Barriada Tacó” ja sereu més els que l’identificareu. Finalment, l’any 2000, va passar a anomenar-se com la coneixem ara, Escola Ginesta, la nostra escola i la de tots i totes.

Al llarg d’aquests cinquanta anys moltes coses han canviat, però l’essència de la nostra escola continua sent la mateixa. Des de la seva fundació ha estat una escola lluitadora, treballadora, defensora de la heterogeneïtat, la multiculturalitat i de la igualtat d’oportunitats per a tots i totes. Un centre i una comunitat educativa amb inquietuds i ganes, estant sempre al peu del canó, participant de la recerca i la innovació, sent sempre pionera en la integració de diferents projectes i avenços.

Per aquest motiu volem compartir amb tots i totes aquest material que reflecteix cinquanta anys plens d’anècdotes, treball, esforç i molta il·lusió.

Organitza: Escola Ginesta
Col·labora: Regidoria de Cultura, Convivència i Equitat. Regidoria d’Educació.