SKETCHED MEMORIES. CHAMO SAN

Del 20 d’octubre al 18 de desembre de 2022
Sala de les Columnes

Sketched memories obre una finestra a l’obra més personal de Chamo San: dibuixos que documenten les seves experiències en les pàgines de les seves llibretes. Un recorregut a través del temps i el seu entorn plasmat amb el llenguatge del dibuix, aquell que l’ha acompanyat des que té memòria.

La mostra, produïda per Blanc!, conté material recollit en el llibre homònim, dibuixos inèdits i altres de nova creació, utilitzant aquí per primera vegada el gravat com a tècnica.
Aquesta exposició és una oportunitat de descobrir el virtuosisme tècnic de Chamo San sense condicionants externs com a clients o encàrrecs. Una selecció personal de moments íntims fets pel simple plaer de fer-los.

Comissariat: Misterio Studio.

Organitza: Blanc Festival i Centre d’Art Contemporani LA SALA.

Activitats complementàries
– Visita comentada a l’exposició a càrrec de l’artista Chamo San
Diumenge 13 de novembre a les 12h. 
Dissabte 17 de desembre a les 12h. 

ACTVITATS INFANTILS
– Festa del dibuix
Dissabte 22 d’octubre. D’11h a 13h i de 17h a 19h.
Ubicació: Plaça de les Neus
Una instal·lació a la plaça de les Neus, amb teles i cubs gegants on els participants podran intervenir de forma lliure i arbitrària. Qualsevol persona de qualsevol edat, podrà deixar la seva impremta en aquest espai.
No cal inscripció prèvia
– Fem un coet.
Taller de reciclatge i creativitat
Diumenge 23 d’octubre. D’11h a 12.30h 
Edats: de 6 a 12 anys
Places limitades,. Cal reserva prèvia
Ubicació: Centre d’Art Contemporani La Sala
A càrrec de Vila pingüí
En aquesta activitat crearem un coet pensat per a fer-se servir com a guardiola. Des de fora, podrem veure com van pujant els nostres estalvis fins la lluna. I és que es tracta d’un coet, realitzat amb materials que podem trobar fàcilment a casa i que podem reutilitzar.
– Taller de pintura amb llum
Dissabte 22 d’octubre. D’11h a 13h 
Edats: de 6 a 12 anys
Places limitades. Cal reserva prèvia.
Ubicació: Centre d’Art Contemporani La Sala
A càrrec de Funlab
Crearem petites llanternes amb diferents materials per després utilitzar-les com a pinzells per dibuixar en la foscor i crear efectes fotogràfics. L’objectiu és apropar als més joves de la família al món de la tecnologia i la programació, d’una manera amena, propera i divertida.