ARDHARA

Sala de les columnes
Del 30 de novembre de 2012 al 13 de gener de 2013

Ardhara és una mostra que dóna a conèixer l’obra que fan actualment els artistes Jocelyne Marmottan Raventós, Joaquim Milà, Joan Nadal, Camil·la Pérez Salvà, Teresa Pla Belío, David Ribas Boldú, Jai Rius Pascual, Mercè Rius, August Rosell, Oriol Sàbat, Núria Serra i Barnadas i Joan Tuset.

L’exposició té lloc en el marc de la celebració dels 25 anys de l’organització d’un esdeveniment artístic, que amb el nom d’Ardhara, va aplegar professionals de les arts plàstiques i visuals de diferents municipis penedesencs: El Vendrell, Sant Pere de Riudebitlles, Vilafranca del Penedès, l’Arboç, Cubelles, Sant Sadurní d’Anoia, Gelida, Vilanova i la Geltrú, etc. amb l’objectiu de mostrar de manera conjunta l’art emergent del moment.

Els artistes que participen en aquesta edició d’Ardhara, van participar també en aquella primera mostra, s’han reunit i organitzat per reactivar el projecte, i han posat en marxa aquesta altra mostra artística amb l’objectiu de vertebrar i dinamitzar el territori. La proposta incideix en que en el futur proper hi torni a haver noves convocatòries que aglutinin i interrelacionin les arts plàstiques en el nostre territori.