NIT DELS MUSEUS

Activitats i visites per celebrar el Dia Internacional dels Museus (18 de maig)

Dissabte 18 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Museu Romàntic Can Papiol, l’Espai Far, el Centre d’Art Contemporani LA SALA, el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes i el Museu del Ferrocarril de Catalunya, obriran un any més les seves portes de nit per a celebrar conjuntament la Nit dels Museus.

Els sis museus de la ciutat s’afegeixen per setè any consecutiu a aquesta iniciativa europea oferint un horari (es tancarà a la mitjanit) i una programació especial per a aquesta nit adreçada a tots els públics, amb actuacions musicals, dansa i molt més. El Jaciment Arqueològic de Darró també s’afegeix, per tercer any consecutiu, a aquesta iniciativa cultural oferint una programació especial pel cap de setmana.

Podeu consultar i descarregar la programació de la Nit dels Museus en el següent ENLLAÇ

A més, durant el cap de setmana podeu participar en tres concursos organitzats amb motiu de la cita del Dia Internacional dels Museus:

· CONCURS “Visita els museus durant el cap de setmana, demana que et posin el segell a l’entrada de cada museu i guanya!”. Descarregueu el tríptic segelleu els sis museus i guanyeu!

· Concurs infantil “Descobreix els secrets de la Nit dels Museus” (consulteu les bases)

· Concurs d’Instagram (consulteu les bases)