BLANQUETS. TALLERS INFANTILS DE DISSENY

poster-blanquets-A3-web 1El Centre d’Art Contemporani LA SALA organitza per quart any el Blanquets, uns tallers de disseny gràfic amb l’objectiu d’apropar el món del disseny als més petits i fomentar la seva creativitat.

L’activitat s’organitza amb col·laboració amb el BLANC Festival, i tot que enguany el BLANC es celebra a Barcelona, des de la regidoria de cultura es vol mantenir la vinculació amb el festival i per aquest motiu es manté la programació del BLANQUETS. Uns tallers que tenen molt bona acceptació entre el públic infantil i que estan impartits per professionals del disseny.

Enguany els tallers es realitzaran el dissabte 5 de novembre, la programació inclou un pel matí i un per la tarda.
A les 11h tindrà lloc el taller iPunt. Una línia és un punt que es posa a caminar. Taller de creació d’una targeta postal a través del punt, fins al punt d’enviar-la. A càrrec de Sin tetas no hay Diseño. L’activitat està adreçada a nens i nens de 7 a 13 anys.

A les 18h s’ha programat el taller La bossa del Blanquets. Taller d’estampació per crear la bossa del Blanquets. A càrrec de Pipiripip Studio. L’activitat està adreçada a nens i nenes de 6 a 12 anys

Els tallers són gratuïts. Les places són limitades, cal reserva prèvia al telèfon 93 816 90 01 o per mail lasala@vilanova.cat.