BLANQUETS. TALLERS INFANTILS DE DISSENY

BLANQUETS. Tallers de disseny infantilEl Centre d’Art Contemporani LA SALA i el BLANC Festival posen en marxa la primera edició de Blanquets, un conjunt de tallers de disseny gràfic pels més petits amb l’objectiu per potenciar i fomentar la seva creativitat.

Blanquets és un projecte que sorgeix de LA SALA amb la col•laboració del BLANC i té com a objectiu oferir un programació de tallers adaptada als més petits dins el marc del festival BLANC.
Els tallers infantils es duran a terme a les instal·lacions del Centre d’Art Contemporani LA SALA, un espai destinat a la creació, difusió i promoció de les arts visuals, i seran impartits
per professionals en el camp del disseny gràfic, alguns dels quals ja han estat convidats en anteriors edicions del Festival.

Les dates programades dels tallers seran el divendres 15 i el dissabte 16 de novembre. Per aquesta primera edició s’han programat tres tallers en els que hi participaran els dissenyadors catalans Vinyet Paretas, Xavier Palouzié i Núria Vila .

Vinyet Paretas realitzarà el taller La B de Blanquets. Un taller creatiu d’autoexpressió per apropar el llenguatge visual i gràfic als nens i nenes. El taller consistirà en decorar una lletra a partir de la imaginació i l’exploració de diferents tècniques i materials.

Xavier Palouzié amb el taller Formes i lletres aproparà als més petits al món de la tipografia, a partir de l’observació de les lletres i les seves formes bàsiques que els permetrà experimentar amb l’abecedari. Cada un dels participants construirà un cartell amb un missatge mitjançant l’estampació.

Núria Vila – Grafous impartirà el taller Es busca superheroi. Un taller de disseny gràfic sostenible en el que a partir d’objectes de reciclatge els nens i nenes construiran una màscara de superheroi.

Els treballs realitzats en les diferents sessions s’exposaran al vestíbul de LA SALA.

Els tallers són gratuïts i estan a dreçats a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Les places són limitades i cal reserva prèvia al telèfon 93 814 00 00 Ext. 3148 / 3151.

PROGRAMACIÓ:

La B de Blanquets
Divendres 15 de novembre de 18 a 19.30h
Taller impartit per Vinyet Paretas

Formes i lletres
Dissabte 16 de novembre, de 12h a 13.30h
Taller impartit per Xavier Palouzié

Es busca Superheroi
Dissabte 16 de novembre De 18 a 19.30h
Núria Vila- Grafous