ART ALS BALCONS

Sota el lema “Art als balcons” la Regidoria de Cultura proposa una iniciativa per a omplir d’art els bacons i finestres de la ciutat, durant el cap de setmana del 12 al 14 de juny.

Es tracta d’un projecte obert a tots els vilanovins i vilanovines, tant artistes i creadors locals, com particulars, professorat i alumnes, i entitats, que té per objectiu que durant un cap de setmana els balcons i finestres de la nostra vila es converteixin en un aparador de creativitat i expressió artística, i alhora que tothom en pugui gaudir, tot passejant per la ciutat. Una acció d’art públic i participatiu de temàtica lliure que convida a expressar-nos a través de l’art.

Les creacions són de temàtica lliure i es proposa realitzar-la amb materials que puguem tenir per casa. A més també es convida als participants a realitzar una fotografia del seu balcó o finestra amb la seva creació i compartir-la a Instagram amb el hashtag #artalsbalconsvng; de manera que el projecte també tindrà una difusió virtual. També es podran veure les creacions a les xarxes socials del Centre d’Art Contemporani LA SALA.
Una proposta d’art públic, efímer i col·lectiu, en la que tothom està convidat a ser espectador i creador.

No és necessària la inscripció prèvia, però es recomana informar de la participació per tal de donar major difusió a les creacions, enviant un mail a lasala@vilanova.cat. Al qual també us podeu adreçar per a qualsevol dubte o informació sobre Art als balcons.