VISITA COMENTADA. exposició KONCEPT. Diumenge dia 13 de maig a les 12h

KONCEPT és una mostra que reflexiona entorn el significat de l’art a l’actualitat. La mostra ofereix un ampli ventall d’obra de reconeguts creadors lligades a la noció d’història i temps, allunyades de la narració lineal de la modernitat i absent de l’actual forma d’entendre lo postmodern,

Aquestes estableixen una relació entre lo local i l’universal, a partir de micronarracions que es produeixen en els múltiples diàlegs que ofereix de mostra.

La lectura d’aquesta col•lecció ofereix diverses línees de fugida que conviden al visitant a crear el seus recorreguts personals i a realitzar les seves pròpies interpretacions, sent la seva veu tant important com la del comissari.

Koncep permet traçar un recorregut per alguns dels principals creadors contemporanis al mateix temps que esdevé un exercici de memòria crítica.

Entre els artistes de la col•lecció tenim entre d’altres: Pablo Picasso, Andreu Alfaro, Frederic Amat, Joan Brossa, Saura, Rafols Cassamada, Chillida, Pep Duran , Josep Guinovart , Joan Miró, Antoni Tàpies, George Braque, Alexander Calder, Christo…

Col•lecció Biel Torrens