Inauguració de l’exposició MANEL ARMENGOL. TRANSICIONS. ELS SETANTA A ESPANYA, ELS ESTATS UNITS I LA XINA

El proper divendres 22 de març a les 19h tindrà lloc la inauguració de l’exposició Manel Armengol. Transicions. Els setanta a Espanya, els Estats Units i la Xina.
La mostra acull una setantena d’imatges del fotògraf català Manel Armengol en una època plena d’incerteses i de canvis fonamentals en la història d’aquests tres països

L’exposició, produïda per la Fundació Foto Colectania, es podrà veure per primera vegada a Catalunya després d’haver-se exposat a l’Arquivo Municipal de Lisboa / Arquivo Fotográfico l’any 2009.

Per complementar la mostra s’ha organitzat la taula rodona “La fotografia, un arma carregada de futur. Seguint les passes de la premsa gràfica, de la transició democràtica a la crisi actual”. Aquesta activitat tindrà lloc el dia 9 de maig, a les 19 hores, i comptarà amb la participació de Manel Risques, professor d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona, i Marcel·lí Saenz, fotògraf de premsa, i amb la participació com a moderadora de Laura Terré, historiadora de la fotografia.
A més, s’organitzaran visites comentades el 24 de març, 28 d’abril i 26 de maig a les 12h.

+ INFORMACIÓ