ELOGI DEL MALENTÈS

Sala de les Voltes
Del 27 de març al 14 de juny de 2020
Inauguració divendres 27 de març a les 19 h.

Fotografia Cordegat

Exposició itinerant del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, i en col·laboració amb els municipis que l’acullen.

La mostra comissariada per Joana Hurtado Matheu, directora de la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona-, és una invitació a reflexionar sobre el conflicte que destapa el malentès i l’oportunitat que proporciona per descobrir un punt de vista alternatiu a través de l’obra de 14 artistes dones.

Artistes

Mar Arza, Cabello/Carceller, Lúa Coderch, Kajsa Dahlberg, Anna Dot, Dora García, Andrea Gómez, Núria Güell, Alexandra Leykauf, Mariona Moncunill, Mireia Sallarès, Batia Suter i Pilvi Takala.

 

Activitats vinculades

Inauguració i presentació de l’exposició

Divendres 27 de març, a les 19 h.

Presentació a càrrec de Joana Hurtado, comissària de l’exposició i performance “La Tarte Tatin”, a càrrec d’Anna Dot, artista. Acció sobre l’origen i la recepta, fruit d’un error del pastís Tatin.

Visita comentada a càrrec de Joana Hurtado, comissària de l’exposició. Diumenge 10 de maig a les 12 h.

Performance de poesia i música electrònica “If true: false; else; true” amb Maria Sevilla, poeta i docent i Joan Martínez músic i matemàtic. Diumenge 14 de juny a les 12 h.

 

 Servei educatiu

A càrrec d’A Bao A Qu

Paraules creuades. Visita dialogada per a públic adult. Diumenge 19 d’abril, a les 12 h.

Joc de paraules. Visita dinamitzada i taller experimental per a famílies. Diumenge 17 de maig, a les 12 h.

Explorem el malentès. Visita dinamitzada i taller experimental per a grups de primària, ESO, batxillerat i CF. Del 30 de març al 14 de juny.

Més que paraules. Visita dinamitzada i taller experimental per a grups de persones amb Alzheimer (amb cuidadors i/o familiars)

Cal concertar dia i hora a través del correu electrònic lasala@vilanova.cat o al telèfon 93 816 90 01.

TOTES LES VISITES I ACTIVITATS VINCULADES SÓN GRATUÏTES