El Centre d’Art Contemporani La Sala, inicia la temporada amb KONCEPT, una mostra que apropa als principals creadors contemporanis.

 KONCEPT  és una mostra que  reflexiona entorn el significat de l’art a l’actualitat. La mostra ofereix un ampli ventall d’obra de reconeguts creadors  lligades a la noció d’història i temps, allunyades de la narració lineal de la modernitat i absent de l’actual forma d’entendre lo postmodern,

 Aquestes  estableixen  una relació entre lo local i l’universal, a partir de micronarracions que es produeixen en els múltiples diàlegs que ofereix  de  mostra.

 La lectura d’aquesta col·lecció ofereix diverses línees de fugida que conviden al visitant a crear el seus recorreguts personals i a realitzar les seves pròpies interpretacions, sent la seva veu tant important com la del comissari.

Koncep permet traçar un recorregut per alguns dels principals creadors contemporanis al mateix temps que esdevé un exercici de memòria crítica.

Entre els artistes de la col·lecció tenim entre d’altres: Pablo Picasso, Andreu Alfaro, Frederic Amat, Joan Brossa, Saura, Rafols Cassamada, Chillida, Pep Duran , Josep Guinovart , Joan Miró, Antoni Tàpies,  George Braque, Alexander Calder, Christo…

Del 30 de març al 10 de juny de 2012